Lomahanko on tätä….

Hankolaisena yrityksenä Lomahanko Oy:n tavoitteena on vaikuttaa muiden hankolaisten yritysten onnistumiseen. Hanko on ykkönen meidän maailmassa ja tehtävämme on edistää Hanko-asiaa. Kaikilla sivustoillamme voit markkinoida omaa yritystäsi ja kauttamme mainos- ja markkinointiviestisi saavuttavat paremman ja kattavamman näkyvyyden omissa kohderyhmissään.

Omistamamme sivustot:
Hanko: Lomahanko.fi yksityismajoitussivusto. Lomahanko.com, uutis ja tapahtumasivusto. Vuokravenehanko.fi, veneen vuokraus ykstyseltä yksityiselle -sivusto (avataan keväälä 2020)
Hamina: Lomahamina.fi, ykstyismajoitussivusto (avataan  2020)
Kotka: Lomakotka.fi, yksityismajoitussivusto (avataan  2020)
Loviisa: Lomaloviisa.fi yksityismajoitusssivusto (avataan  2020)

Teemme myös kampanjasuunnittelua, sekä yrityssparrausta. Tarjontaamme kuuluu lisäksi yritysten kotisivujen suunnittelu, tekeminen ja ylläpito. Omat ja suuri osa asiakkaittemme kotisivuista ovat omilla palvelimillamme. Kaikki palvelimemme ovat kahdennettuja, joka tarkoittaa korkeaa turvallisuustasoa.

Bannerimainos tuo viestillesi näkyvyyttä sivustoillamme. Sijoitamme bannerisi joko sivun yläosaan tai sivun oikeaan laitaan. Paikka bannerillesi on hyvä ja näkyvä, jolloin viestisi tavoittaa lukijamme.

Lomahanko tarjoaa myös POP-UP eli ponnahdusikkuna näkyvyyttä. Mainoksesi ponnahtaa näkyviin juuri silloin kun haluamaasi sivua katsotaan.

Hinnasto:
Banneri sivun ylälaidassa, 90€/viikko
Banneri sivun oikeassa laidassa, 80€/viikko
POP UP ponnahdusikkuna 120€/viikko
Mainosvalmistus 50€/h
Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään alv 24%

Tapahtuman ilmoittaminen tapahtumakalenteriin on ilmaista.

Kysy rohkeasti tarjousta, tai tapaamista kanssamme. Pystymme varmasti yhdessä saamaan positiivista pöhinää Hankoon ja hankolaisille yrityksille. Tee arvovalinta ja käytä hankolaista palveluyritystä.

Yhteystietomme ovat:
e-mail: info@lomahanko.com
puh: 044 544 64 25

___________