Hotel Bulevard Hanko, se helppo ja mutkaton hotelli keskellä kaupunkia

Klikkaamala logoa pääset suoraan hotellin varaussivulle

Hotel Bulevard Hanko on perheyritys. Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on aivan veden äärellä ja keskellä kaupunkia

Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa. Se tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmaisen pysäköinnin ja huoneita, joissa on suomalaisten suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen 1960-luvun sisustus. Rantaan on 100 metrin matka.

Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone, mutta muutamissa huoneissa majoittuvien asiakkaiden käytettävissä ovat jaetut kylpyhuonetilat. Näihin huoneisiin tarjoamme sekä aamutossut että kylpytakit. 

Kunnioitimme vanhaa ja säästimme kuusi putkaa, jotka muutimme hotellihuoneiksi. Niissä on WC, jossa lavuaari.  Aamutossut ja kylpytakit kuuluvat luonollisesti putkien varustukseen.

Asiakkaat voivat käyttää maksutta yhteistä minikeittiötä, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen/kahvin valmistusvälineet. Aamiainen tarjoillaan joka aamu ensimmäisen kerroksen ruokasalissa. Rentoutumista varten asiakkaittemme käytettävissa on sauna, kuntosali ja kesäisin terassi.

Hotelli on kahdessa kerroksessa ja meillä ei valitettavasti ole hissiä.

Hotellimme toinen yksikkö on Villa Flora, jossa meillä on hyvin varusteltuja asuntoja. Villa Florassa on kaksi yksiötä, kaksi kaksiota ja yksi kolmio.

Hotel Bulevard Hanko, Bulevardi 8, FI-10900 HANKO, Finland.
Tel +358 44 988 0886 hotelbulevard.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *