Mainosta sivustollamme

Hankolaisena yrityksenä Lomahanko Oy:n tavoitteena on vaikuttaa muiden hankolaisten yritysten onnistumiseen. Hanko on ykkönen meidän maailmassamme ja tehtävämme on edistää Hanko-asiaa. Kaikilla sivustoillamme voit markkinoida omaa yritystäsi ja kauttamme mainosviestisi saavuttavat paremman ja kattavamman näkyvyyden omissa kohderyhmissään.

Teemme myös kampanjasuunnittelua, sekä yrityssparrausta. Tarjontaamme kuuluu myös yritysten kotisivujen suunnittelu, tekeminen ja ylläpito. Omat ja asiakkaittemme kotisivut ovat omilla palvelimillamme. Kaikki palvelimemme ovat kahdennettuja, joka tarkoittaa korkeaa turvallisuustasoa.

Bannerimainos tuo viestillesi näkyvyyttä Lomahanko.com ja Lomahanko.fi sivustoilla. Sijoitamme bannerisi joko sivun yläosaan tai sivun oikeaan laitaan. Paikka bannerillesi on hyvä ja näkyvä, jolloin viestisi tavoittaa lukijamme.

Lomahanko tarjoaa myös POP-UP eli ponnahdusikkuna näkyvyyttä. Mainoksesi ponnahtaa näkyviin juuri silloin kun haluamaasi sivua katsotaan.

Hinnasto:
Banneri sivun ylälaidassa, 90€/viikko
Banneri sivun oikeassa laidassa, 80€/viikko
POP UP ponnahdusikkuna 120€/viikko
Mainosvalmistus 50€/h
Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään alv 24%

Kysy rohkeasti tarjousta, tai tapaamista kanssamme. Pystymme varmasti yhdessä saamaan positiivista pöhinää Hankoon ja hankolaisille yrityksille. Tee arvovalinta ja käytä hankolaista palveluyritystä.

Yhteystietomme ovat:
e-mail: info@lomahanko.fi
puh: 044 544 64 25