Vesiliikennelaki uudistuu 1.6.2020. Lomahanko Oy tuo markkinoille uuden palvelun

Lomahanko Oy on pitänyt Lomahanko.fi yksityismajoitusportaalia Hangossa jo vuodesta 2011. Portaalin idea on yhdistää vuokralainen ja vuokranantaja toisiinsa ilman välikäsiä. Vuokrakohteita Lomahanko.fi:ssä on tällä hetkellä miltei sata ja nyt talvellakin aktiivisina viitisenkymmentä. Palvelu on suurin yksityismajoitusportaali Hangossa ja sen kautta on tänä vuonna tehty yli 13 000 yöpymistä.

Vesiliikennelaki uudistuu ja vuokravenesääntelyyn tulee kevennyksiä

Uuden lain myötä vuokravenesääntely kevenee ja sanktiojärjestelmä ajanmukaistuu. Näiden muutosten tavoitteena on helpottaa veneen vuokrausta ja jakamistaloutta.

Nykyisistä vuokraveneitä koskevista teknisistä vaatimuksista ja katsastusvaatimuksista luovutaan, ja miehittämättömistä vuokra-aluksista tulee tavallisia huviveneitä. 

Lomahanko Oy tuo markkinoille palvelun, joka samaan tapaan kuin yksityismajoituspalvelu, yhdistää veneen omistajan ja sen vuokraajan toisiinsa ilman välikäsiä. Lisäksi Lomahanko Oy tekee kattavan tietopaketin sekä veneen omistajile että niiden vuokraajille, jotta mahdollisista alkuvaikeuksista on kattava ongelmaratkaisujen toimintamalli.
Palvelun nimeksi tulee:

Vuoden vaihteen jälkeen aloitamme asiakkaiden haastattelut ja samalla keräämme kaiken mahdollisen palauteen, palvelun koostamiseksi toimivaksi konseptiksi, sanoo Esa Aarnio Lomahanko Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoa asiasta antaa Esa Aarnio, p 044 5446425 esa.aarnio@lomahanko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *