Testaa LOMAHANKO appia

TESTAA LOMAHANKO APP ver. 2.2 testiversiota ANDROID älylaitteellasi ja anna palutetta.

Teemme siis älylaite appia, jossa on tarpeellista tietoa pakattuna yhteen pakettiin. Ajatus on, ettei käyttäjien tarvitse kahlata ympäri internetin ihmeellistä maailmaa saadakseen Hanko -tietoa. Tietenkään emme voi korvata Facebookkia eikä Instaa, mutta ei se ole tarkoituskaan.

Kokeile kuinka voit tilata sekä juna- että bussiliput suoraan puhelimellasi yhdellä klikkauksella. Katso Hangon uutiset yhdeltä sivulta. Kurkkaa kuinka näet Hangon tapahtumat helposti. Varaa pöytä ravintolasta tai huone hotellista muutamalla klikkauksella. Katso mitä harrastuspaikkoja Hangossa on, tai mistä voit vuokrata kanootin.

Katso testiversio klikkamalla painiketta. Kun sivusto aukeaa, toimi ohjeiden mukaisesti, tai selaile sitä ihan nettiversiona kännykällä tai tabletilla. Tietokoneella homma näyttää hassulta, mutta ei sitä siihen ympäristöön ole tarkoitettukaan. Kyseessä ei siis ole appin lopullinen versio, vaan näköispainos (nettiversio) oikealla datalla.

Lue kuitenkin nämä ohjeet ensin. Painike sivustolle löytyy ohjeiden jälkeen.

Kuinka teen tästä kuvakkeen ANDROID älypuhelimeen, jolloin sivusto toimii suunnilleen android app mukaisesti puhelimessani.

Avaa ANDROID älypuhelimestasi GOOGLE CHROME -selain ja toimi seuraavasti.

  1. Kosketa osoiterivin perässä olevaa asetus valikon avausta.Kolme pistettä alekkain.

2. Kun valikko aukeaa, valitse ”Lisää aloitusnäyttöön”

3. Valitse ”Lisää” jolloin aurinko-kuvake luodaan aloitussivulle.

4. Löydät LOMAHANKO-aurinkokuvakkeen android älylaitteesi joltan aloitussivulta. Voit raahata kuvakkeen haluamaasi paikkaan.

Avaa LOMAHANKO ja käytä sitä kuten mitä tahansa android appiä.