Paljon merkittäviä muutoksia Hangon majoitusliiketoiminnassa

Hotel Regatan ja Hotel Bulevard Hangon vetäjät vaihtuvat. Lomahanko.fi toiminta on siirtynyt saman nimiselle uudelle osakeyhtiölle.

Spa Hotel Regatan operatiivinen vetäjä, Business Manger Lars Sonck siirtyy muihin tehtäviin. SPA Hotel Regatan hallitus ei ole ilmoittanut jatkajan nimeä. Syy Lars Sonckin siirtymiseen muihin tehtäviin johtuu Hangonlehden mukaan siitä, että hotellin laajennushanke on viivästynyt.

Hotel Bulevard Hangon/NorPol Export Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Henna Ström, joka on vastannut hotellin toiminnoista jo pari vuotta. Samassa järjestelyssä Henna Strömin haltuun siirtyi 45% NorPol Export Oy:n osakkeista. “Pyrimme edelleen kehittämään toimintaamme ja kasvattamaan sitä, Käyttöasteemme tämänkin vuoden aikana ylittänyt reippaasti 60%”, kertoo Henna Ström.
Kiinteistön omistajien, Susanna ja Mikael Renlundin suunnitelmissa on rakentaa lisää majoituskapasiteettia hotellin käyttöön. Lisätilaa suunnitellaan Bulevardi 19 sijaitsevaan Villa Floran kiinteistöön. Näiden suunniteltujen laajennusten jälkeen hotellilla on tarjota 72 vuodepaikkaa.

NorPol Export Oy:n entinen toimitusjohtaja Esa Aarnio keskittyy vasta perustetun Lomahanko Oy:n liiketoiminnan kasvattamiseen ja palvelun kehittämiseen. Uusina yksityismajoitusportaaleina ovat vastikään perustetut Lomahamina.fi ja Lomakotka.fi ja lisää yksikköjä perustetaan pari vuodessa. “Nyt alkaa kova työ kotimaisen yksityismajoitusportaalin lanseeraamiseksi valtakunnalliseksi palveluksi. On tietenkin tärkeää, että lyhytaikaisten vuokrakohteiden tarjonnassa on mukana myös kotimainen, luotettava ja turvallinen toimija. Mielestäni business on aina lokaalia ja siksi perustamme paikkakuntakohtaisia pisteitä, joihin haemme yrittäjähenkisiä vetäjiä. Lisäksi uskomme sekä palvelun asiakkaiden että palvelun käyttäjien tekevän arvovalinnan suomalaisen vastuullinen toimijan eduksi” sanoo Esa Aarnio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *