Lomahanko Oy avasi Vuokravenehanko.fi palvelun.

Nyt se on totta. Vuokravenehanko.fi palvelu on pystyssä. Seuraavaksi tarvitaan niitä, jotka haluavat laittaa veneensä vuokralle. Lisätulo ei liene kenellekkään pahasta.

Vuokravenehanko.fi -palvelu siis yhdistää veneen omistajan ja vuokralaisen toisiinsa ilman välikäsiä. Sekä vuokralainen että vuokranantaja sopivat kaikesta keskenään.

Vuokravenehanko.fi -palvelu ei ota kenenkään venevalmistajan uusia veneitä suoraan vuokrattavaksi, vaan ehdottomasti haluaa välittää vuokralaisia hankolaisille veneen omistajille.

Siis jakamistaloutta, jossa palveluntarjoajan kädet ei ole kenenkään taskussa. Tehdään me hankolaiset tästä paras hankopalvelu.

Kun haluat lisätietoa sitä, kuinka vesiliikennelaki muuttuu 1.6.2020 ja miten se mahdollistaa veneen vuokraamisen, tai vaikka siitä millaisia vakuutuksia tarvitaan, tai mikä on hyvä vuokraustapa ja kuinka asiakkaita kannattaa palvella, ole yhteydessä palveluun.

Ai niin, millaisia veneitä tai vesilläliikkumisvälineitä palveluun kannattaa laittaa. No ihan kaikenlaisia, kanooteista ja soutuveneistä lähtien ihan jahteihin saakka. Vuokrattavan veneen ei tarvitse olla uuden karhea, vaan ihan kaiken ikäiset kelpaavat. Annetaan niiden vuokralaisten päättää mikä on hyvä, kiva ja mukava.

Koska kaikkea tekemista ja varsinkin palvelun tarjoamista kannatta opetella, emme veloita hankolaisilta veneensä palveluun laittavilta yhtään mitään. Aavaus tai kukausimaksua tältä vuodelta ei laskuteta. Opettelu ja oppiminen ei siis maksa mitään. Tehdään tästä hyvä homma meille kaikille.

Yhteystiedot löytyvät tietenkin helpoiten täältä http://vuokravenehanko.fi

3 thoughts on “Lomahanko Oy avasi Vuokravenehanko.fi palvelun.

    1. Hei

      Vakuutusyhtiöt ovat viellä vähän lähtökuopissa tämän asian kanssa. Olemme kuitenkin keskustelleet parinkin yhtiön kanssa ja ainkin harkinnassa on sellainen, että vuokralainen voisi ottaa veneessä jo olevan vakutuksen päälle oman vakuutuksen vuokrauksen ajaksi. Päätöksiä asiasta ei tietenkään ole tehty. Suuri osa venevakuutuksista kattaa itse veneelle sattuneet vahingot, muttei kolmasille osapuolile aiheutettuja. Uusi vesilikennelaki velvoittaa nimeämään veneelle päällikön (ihan niin kuin vuokratessasi auton, kuljettajat pitää nimetä). Päällikkö on ensisijaisessa vastuussa ulkopuolisille aiheutuneista vahingoista, kuten myös muistakin vesiliikennerikkomuksista. Vastuuvakuutuksen ottaminen on viisasta ja vuokranantaja voi tietenkin velvoittaa vuokralaisen sellaisen ottamaan. Aivan kuten asunnon vuokrauksessakin, kotivakuutus. Vuokravenehanko.fi palvelun valikoimiin ei kuulu vakuutusten välittäminen, vaan vakuutusasiat ovat vakuutusyhtiön, vuokranantajan ja vuokralaisen välisiä sopimusasioita.

  1. Vuokravenehanko.fi kysyi Pohjola Vakuutukselta: Onko venevakuutus mahdollista muuttaa vuokrauksen ajaksi sellaiseksi, että se kattaa vahingot, jotka syntyvät vuokrauksen aikana?

    Pohjola Vakutuksen vastaus: Nykyisessä tuotteessamme on tämä toiminnallisuus, eli jos vuokraa venettä (vuokraus/charter-toiminta), niin silloin peritään lisähintaa. Lisämasku otetaan todellisilta päiviltä, eli laajennuksen voi tehdä tarpeita vastaavaksi. Laajennuksen voi tehdä Kaskoon ja Osakaskoon.

    Vuokravenehangon kommentti: Ota selvää Pohjola Vakuutukselta vuokravenevakuutuksesi päivähinta ja kuinka ilmoitat asiasta Pohjola Vakuutukselle, jotta voit olla varma vakuutuksen voimassaolosta vuokrauksen alkaessa. Kun tiedät päiväkohtaisen kustannuksen, voit helposti lisätä sen vuokraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *