“Kun Vanha Laulu Soi” palaa Pub Grönanin estraadille 2020

(Lähteestä grönan.fi/blog) Kun Vanha Laulu Soi oli neljä iltaa loppuun myynyt pubishow vuonna 2017, joka kertoi Hangosta ja hankolaisista 70-luvun alusta nykypäivään. Nyt Vanha Laulu palaa helmikuussa 2020 kolmeksi illaksi, yleisön pyynnöstä. Ehkä aika ei ollut kypsä paluulle aikaisemmin, mutta nyt tekijöiden palo ja yleisön kyselyt käynnistivät uuden tulemisen.

Muistin virkistykseksi esityksen synnystä kertoo Stena seuraavaa: ” Tein Vanha Laulu Soi-biisin ja Pubikansa levytti sen, nousi mieleen, että tästähän voisi tehdä näytelmän. Keskushenkilöksi ajattelin suosikkinäyttelijääni Jouni Kaarretta, jolta kysyin miltä ajatus kuulostaisi. Jouni suostui ja pähkäillessäni käsikirjoittajaa, hän ehdotti Tarja Saikkosta. Ideointi lähti käyntiin ja lähtökohdaksi tuli Hangon lähihistoria, jota kuvitettiin työryhmän omilla ja ystävien muistoilla, tositarinoilla, kaupunkilegendoilla ja melkein oikeasti tapahtuneilla tarinoilla.”

Siitä se sitten syntyi. Tarja löysi toiseen rooliin (tai tarkalleen ottaen todella moneen rooliin) Memma Koivaaran Salon Teatterista. Memma on Somerolta ja somerolaisen Tupanäyttämön kantavia voimia, kokenut ja monitaitoinen näyttelijä siis. Vanhasta Laulusta Memma kertoo sen olevan yksi ihanimmista esityksistä missä on ollut mukana, yleisön ansiosta. Yleisön mukana eläminen ja välittömyys, tunne ”meidän jutusta”, lumosi täysin. Memman muistot esityksestä ovat varmasti vaikuttaneet esityksen uuteen tulemiseen.

Kun Vanha Laulu Soi kertoo kaupunkiin töihin muuttaneen nuoren miehen elämän tapahtumista ja ihmisistä musiikin ja Hangon tapahtumien kautta. Esityksessä vilahtaa vanhoja jalkapallolegendoja, yritysjohtajia, ravintolajulkkiksia, poliitikkoja sekä muuten vaan karismaattisia tyyppejä. Ennen kaikkea Kun Vanha Laulu Soi on itseironinen, huumorilla höystetty ja lempeä tarina meistä hankolaisista!

Kun Vanha Laulu Soi 2020

Käsikirjoitus ja ohjaus Tarja Saikkonen

Tuottaja Peter Stenström

Näyttelijät Jouni Kaarre & Merja Koivaara

Livebändi Hangish

Vieraileva tähti André Linman

Kolme esitystä:

Torstaina 6.2.2020

Perjantaina 7.2.2020

Lauantaina 8.2.2020

Liput myynnissä Perjantaina 27.12.2019 klo. 10:00

Lisää infoa myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *