Kaupunginhallitus on nimennyt kaksi kandidaattia ehdolle kaupunginjohtajaksi

Hangon kaupunginhallitus on valinnut kaksi kaupunginjohtajaehdokasta soveltuvuustesteihin. Kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan kolmen viikon kuluttua.

Jatkoon valitut ehdokkaat ovat Petra Ståhl ja Stefan Strandberg.

Petra Ståhl toimii elinvoimajohtajana Vihdissä. Hän on aiemmin toiminut Vihdin kunnan kaavasuunnittelijana ja maankäyttöinsinöörinä. Petra Ståhl on nykyisessä työssään mm. vaikuttanut vahvasti Vihdin kaavoitukseen ja suuren kansainvälisen IT-jätin palvelukeskuksen saamiseen Vihtiin.

Stefan Strandberg on valtiotieteen maisteri ja asuu Turussa. Hän toimii työ- ja elinkeinotoimiston johtajana ja hänellä on myös kokemusta kunnallisesta hallinnosta.

Hangon kaupunginjohtajan paikkaa haki 31 henkilöä, joista yksitoista valittiin ensimmäiseen vaiheeseen ja neljä toiseen. Kaksi nyt pudonnutta henkilöä ovat Hangossa asuvat Janne Sarpoma ja Johan Wikström. Wikström toimii Hangon sataman hallituksen puheenjohtajana ja Sarpoma on esikuntaupseeri.

Hangon kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 21. marraskuuta. Nykyinen kaupunginjohtaja Denis Strandell jää eläkkeelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *