6. Satakunta livemusiikitapahtumaa vuodessa. Pub Grönan se ainoa oikea Hanko Pub.

Nykyisessä muodossaan Pub Grönan on toiminut vuodesta 2007.  Rento tunnelma, biljardipöytä, asialliset hinnat ja rock’n roll! Viikon kohokohtana pidetään viikonloppuja, jolloin esiintyvät Rock’n Roll bändit.

Pub Grönan on ilmiö, jota tullaan katsomaan kauempaakin. Grönan muistetaan jo 1960 -luvulta vilkkaasta meiningistään ja ehdottomasti peallasta. 60 -luvulla suomaliset alkoivat käymään Espanjassa ja paella oli jotain ihmeellistä. Grönan taisi olla se ravintola, joka toi paellan Suomeen.  Nyt paellan aika on ohi.

Nykyinen Pub Grönan on sekä hankolaisten, kakkoshankolaisten että muualta saapuvien olohuone. Voi sanoa, että Grönan ei ole ravintola vaan turistinähtävyys. Eri esiintyjiä Grönassa näkee usein sekä perjantaisin että lauantaisin ja joskus viikollakin. Vuositasolla esiintymisiä on satakunta ja sitä voi jo pitää kulttuuritekona. Esiintyjälista on mahtava ja Grönan antaa tilaisuuden tutustua paitsi kansainvälisiin- ja pohjoismaisiin esiintyjiin, myös kotimaisiin ja ihan paikallisiin tähtiin ja nouseviin kykyihin. Harvassa pikkukaupungissa on tällaista kevyen musiikin livetarjontaa.

Pub Grönan on käsite myös artistien piireissä ja haluttu esiintymisareena. Hangon vetovoimatekijä parhaasta päästä.

Kuvat: Pub Grönan
Teksti: Esa Aarnio

Kaikkia artikkeleitamme, kuten tätäkin artikkelia, pääsee kommentoimaan suoraan artikkelin lopussa olevan kommenttikentän kautta. Toki moderoimme kommentteja, mikä tarkoittaa, ettei ihan törkyä julkaista. Toisaalta kritiikillekin on tilaa ja se on usein hyödyllistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *